ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
WM Consulting

Onze diensten

Uw boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies onder één dak.

Onze diensten

We houden van persoonlijk contact en spreken graag duidelijke taal zodat we een echte toegevoegde waarde kunnen bieden voor jouw bedrijf. We richten ons niet alleen op de cijfers, maar ook op de mensen en de resultaten.

Bij WM Consulting hebben we doorheen de jaren een goede reputatie en veel ervaring opgebouwd voor de volgende luiken:

  • Boekhouding
  • Fiscaal advies
  • Begeleiding bij het oprichten van vennootschappen
  • Successie- en vermogensplanning

Wij maken je jaarrekening, verzorgen je boekhouding, doen je belastingaangifte en geven nuttige adviezen. Het houdt daar niet op. We lopen voorop en scholen ons permanent bij. Dankzij deze totaalaanpak staan we je onderneming van A-Z bij.

Boekhouding

Sinds begin 2017 reeds is ons kantoor een 100% digitaal kantoor. U kunt uw documenten volledig digitaal aanleveren en alles digitaal raadplegen. Wat zorgt voor een permanente opvolging voor de ondernemer.

Meer info

Belastingen

De wetgeving is vaak complex, erg complex. Wij voelen zich in die wereld echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,... , zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Meer info

Vennootschapswetgeving

Een vennootschap oprichten en beheren vereist een professionele begeleiding. De oprichting van een vennootschap wordt vaak gestuurd uit fiscale motieven, maar je mag de beperkte aansprakelijkheid - die minsten even belangrijk is- niet uit het oog verliezen

Meer info

Management

WM Consulting staat je bij als rechterhand in het leiden van uw onderneming. Knopen doorhakken, de juiste beslissingen nemen, etc. Het zijn allemaal zaken waar het juiste extern advies welkom zijn.

Meer info

Organisatie van uw onderneming

Bij de start van uw onderneming maak je een keuze voor een bedrijfsvorm. Wijzigt uw bedrijfsvoering, bent u bezig met nieuwe activiteiten of groeit uw onderneming? Dan kan het interessant zijn om uw rechtsvorm te herbekijken

Meer info
Privacy policy
site by Mira Mira